Danwatch årsrapporter

Årsrapporter

Årsrapport 2016

Danwatch årsrapport 2015

Årsrapport billede

I 2015 fik Danwatch mediestøtte

Danwatchs læsere får fremover endnu mere undersøgende journalistik om staters og virksomheders påvirkning af mennesker og miljø. Danwatch har fået Kulturstyrelsens produktionsstøtte, der er et tilskud til produktion af redaktionelt indhold og som ydes til trykte og skrevne internetbaserede nyhedsmedier.

Danwatch modtog Timbuktu Prisen

På Folkemødet 2015 fik Danwatch overrakt Timbuktu Prisen for kritisk udviklingsjournalistik. Prisen er et arbejdslegat på 100.000 kroner, der gives til et journalistisk projekt, som beskæftiger sig kritisk og undersøgende med udviklingsspørgsmål på nationalt eller internationalt niveau. Pengene vil Danwatch bruge på at undersøge danske virksomheders aktiviteter i verdens krige og konflikter.

Nye lokaler

Danwatch vokser, og vi bliver stadigt flere medarbejder. Derfor flyttede vi i november 2015 i nye og større lokaler på Gammeltorv 8 i hjertet af København, hvor vi er kommet rigtig godt på plads.

Kultur & Kritik

2015 var året, hvor Danwatch lancerede det nye fokus Kultur & Kritik. Her går vi kritisk og anmeldende til værks, når vi undersøger vores egen boldgades film, bøger og udstillinger om menneskerettigheder, miljø og CSR.

Undervisning og kapacitetsopbygning

Danwatch har i 2015 styrket vores undervisnings- og kapacitetsopbygningsspor. Danwatch tilbyder kapacitetsopbygning for internationale medier og organisationer med udgangspunkt i vores metode og undersøgende journalistisk, samt undervisning og foredrag for blandt andet afgangsklasser i folkeskolen, universiteter og MBA-uddannelser. 2016 byder på kapacitetsopbygning i bl.a. Nepal.