Styrk Danwatch

Undersøgende journalistik koster og er vigtigere end nogensinde før.

Donationer fra privatpersoner og fonde gør en verden til forskel for os, og dit bidrag er med til at sikre, at vi fortsat kan sætte fokus på menneskerettigheder, miljø, konflikt og korruption i globalt perspektiv gennem undersøgende journalistik.

Du kan bakke op om Danwatchs arbejde ved at blive fast bidragyder ved et månedligt eller årligt beløb. Som fast bidragsyder får du gratis adgang til arrangementer og en plakat.

Mobile Pay kan bruges til enkeltbidrag på +45 81550076.

Hvis du ønsker at blive bidragsyder, bedes du udfylde nedenstående skema, hvorefter du vil være oprettet som Danwatch bidragyder. Husk, at du kan trække det fra i skat, hvis du tilføjer dit CPR nr.

Vi takker for dit bidrag.

Bankoverførsel

Har du ikke Mobile Pay, og ønsker du at indbetale et enkeltbeløb til Danwatch’ arbejde, kan du gøre det ved hjælp af nedenstående kontooplysninger.

Vil du registreres som bidragsyder, så bemærk, at du skal donere min. 200 kr. for at dit støttebidrag kan være med til at kvalificere os til at søge Tipsmidler.

DONATIONER VIA DIN BANK:

Bank: Merkur Bank

Registreringsnr.: 8401

Kontonr.: 0001 119 355

INTERNATIONAL DONATIONS:

IBAN: DK4284010001119355

SWIFT/BIC: MEKUDK21

Husk at skrive dit fulde navn, og gerne din e-mail som kommentar til overførslen. Tilføj dit CPR nr i kommentarfeltet, hvis du ønsker skattefradrag.